Vacature Junior Account Manager Souvenirs

Ben je ondernemend, communicatief vaardig en vind je het leuk om met social media bezig te zijn? Solliciteer dan als Junior Account manager bij FOX Souvenirs.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Accountmanager binnendienst bij FOX Souvenirs heb je veel verschillende verantwoordelijkheden waardoor iedere dag er weer anders uit ziet. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat enorm aan het groeien is.

Je hebt veel contact met klanten en schakelt met verschillende afdelingen zoals logistiek, designs studio, inkoop en finance. Zo verwerk je design aanvragen van distributeurs naar project bronnen voor de designstudio en stuur je design voorstellen door naar klanten. Bovendien voer je de orders in, bevestig je deze aan de klanten en monitor je het proces en de kwaliteit hiervan.

Je bent de vraagbaak voor klanten wat betreft prijzen, aantallen, voorraden en levermomenten. Sowieso ben je veel in contact met de klant, het relatiebeheer is belangrijk, hierdoor weet je precies wat er bij jouw relaties gebeurt.

Daarnaast vind je het leuk om je bezig te houden met online marketing en communicatie. Je moet daarbij denken aan het beheren van de social media (Instagram en LinkedIn) en het bedenken van leuke content.

De afdeling beheert ook de e-commerce wat betekent dat zij Bol.com, Amazon en de eigen webshop onderhouden. Nieuwe items plaatsen, bijpassende beschrijvingen maken, promoties initiëren en zo nu en dan orders verwerken. Dit doe je in nauwe samenwerking met collega’s van logistiek en distributie.

De export en sales manager is geregeld op reis in Europa om jullie klanten te bezoeken en dit houdt wel in dat jij op dat moment de ogen en oren op kantoor bent.

WIE BEN JIJ?

Je neemt initiatief en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en weet je goed het overzicht te bewaren. Je hebt een creatieve kijk en kunt de behoeftes van klanten goed inschatten. Oplossingsgericht denken en soms ook NEE durven zeggen hoort hier ook bij.

Je hebt ambitie om op termijn zelf verantwoordelijk te zijn voor het beheren van klanten en samen met je collega van nieuwe klanten binnen haalt.

Het is belangrijk dat je naast Nederlands ook goed bent in Engels omdat je veel internationale contacten hebt. Je bent fulltime inzetbaar.

WAT WIJ BIEDEN

  • Een uitdagende en afwisselende baan als junior account manager;
  • Een gedreven en hecht team binnen een leuke organisatie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding;
  • Een mooi salaris van €2.400 tot €2.600 o.b.v. 40 uur.

WAT WIJ VRAGEN

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent organisatorisch en structureel;
  • Kennis van MS-office;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

OVER ONS
Je komt te werken in een snel groeiende organisatie waarin je samenwerkt met 35 collega’s. FOX Originals is gevestigd in Weesp in een modern pand. Wij ontwerpen en produceren bedrukte kleding voor uiteenlopende relaties als festival organisaties, musea, themaparken, bezorgdiensten, horeca en meer in 17 landen door heel Europa en bedienen internationaal gerenommeerde merken en bedrijven met maatwerk trajecten.

SOLLICITEER