Merchandise maken

Laat je merchandise maken door Fox Originals. We ontwerpen de origineelste designs op merchandise voor onder andere dierentuinen, pretparken, musea, festivals, evenementen, beurzen, concerten, bands en vloggers. Fox Originals is dé specialist in het maken en bedrukken van merchandising.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of lees wat Fox Originals voor je kan betekenen.

WAAROM FOX ORIGINALS?
Waarom Fox Originals?
  • Vaste contactpersoon
  • Unieke designs
  • Duurzame productie
  • Vaste logistieke partners
  • Sinds 1983 actief
Minimale oplage
50 stuks

Waarom merchandise laten maken door Fox Originals?

Vele grote partijen zoals de FC Utrecht, Brouwerij ‘T IJ en SC Paderborn zijn je al voorgegaan en dat is niet voor niets: bij Fox Originals zijn de afspraken duidelijk. Je krijgt een vast contactpersoon aan wie je alle vragen kunt stellen en met wie je duidelijk afspraken maakt betreft de planning, voortgang en ontwikkeling van de merchandise. Geef tijdens het kennismakingsgesprek al je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Elk design dat we ontwerpen is uniek en laat een onuitwisbare indruk achter.

Fox Originals produceert duurzaam, werkt met milieuvriendelijke inkt en heeft een gesloten schoonmaaksysteem. We werken met onze logistieke partners die ook nog eens dichtbij ons gelegen zijn, dus de merchandise is snel bij jou of bij je fans in huis.

NEEM CONTACT OP
https://www.youtube.com/watch?v=3LP2i5Wkt_E

Merch maken

Wil je je eigen merch laten maken voor bijvoorbeeld je eigen band of een festival dat je binnenkort organiseert? Daar willen we je bij Fox Originals graag bij helpen. We hebben al ruim 35 jaar ervaring met het produceren van merchandise van hoge kwaliteit. Dit doen we voor zowel nationale als internationale merken, evenementen, festivals, influencers in binnen- en buitenland en andere grote klanten.

Wat zijn de mogelijkheden?
https://www.youtube.com/watch?v=3LP2i5Wkt_E

Festival merchandise laten maken

Ben je op zoek naar een partij die voor jouw festival of evenement de merchandise kan ontwerpen, bedrukken én afleveren? Fox Originals gaat graag voor je aan de slag. Niet alleen voor festival merchandise zit je goed: we ontwerpen ook de crewkleding van beurzen, evenementen en festivals.

Door de jaren heen hebben we mogen samenwerken met grote evenementen als de Zwarte Cross, DEFQON, Awakenings en vele anderen.

Band merchandise laten maken

Band merchandise is al enorm populair en kan een belangrijk onderdeel worden van je totale verdienmodel, bij een progressionele aanpak. Fox Originals ondersteunt je graag met tijdens dit hele traject. Met onze know-how, een uniek en opvallend design voor je merch en band merchandise van hoge kwaliteit, maken van jouw merk een succes. Uiteraard maken we ook merch voor voetbalclubs, verenigingen, stichtingen en andere organisaties.

NEEM CONTACT OP

Merchandise bedrukken

Bij Fox Originals bedrukken we de merchandise door middel van zeef-en transferdruk technieken. We streven daarbij naar de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden. Met deze technieken is het mogelijk om tot wel 14 kleuren per design te drukken. We hebben altijd textiel op voorraad en bedrukken het zelf in Nederland, zodat we kwaliteit en een snelle levertijd kunnen garanderen. Daarnaast is het mogelijk om het ontwerp op de merchandise te laten borduren.

Fox Originals is dé juiste partner is het duurzaam bedrukken van merchandise.

NEEM CONTACT OP

Deze bekende merken gingen je voor

Laten we jouw merchandise maken

Kom bij ons langs en ga met een van onze onze private label specialisten rond de tafel. Vertel ons gerust jouw wensen en plannen. We houden van uitdagingen! Dus aarzel niet om ons te bellen, zodat we samen jouw merk tot leven kunnen brengen. Je mag natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Aanvragen onder 50 stuks per design of geen aantal vermelding worden niet door Fox Originals behandeld en zal geen reactie op worden gegeven

Neem contact met ons op

FOX Originals
Flevolaan 17
1382 JX WEESP
NETHERLANDS
Phone: +31(0)294 484 888
Email: info@fox-originals.com