brouwerij-t-ij-logo
Merchandise facts
  • Zatte collectie: vier verschillende items
  • Promotioneel inzetbare textiel merchandise
  • Sustainable textiel van Stanleystella
  • Oplage: 1250 t-shirts, 500 sweaters

Brouwerij 't IJ merchandise

Brouwerij ’t IJ is een brouwerij uit Amsterdam waar uitsluitend speciaalbieren worden gebrouwen. De eerste bieren waren de ‘Zatte’ en de ‘Natte’. Voor de Zatte trippel en hun slogan “Leef met je kop omhoog.” zochten ze een partner om een uniek ontwerp te maken. Daar heeft Fox Originals ze bij geholpen.

Brouwerij ’t IJ werkt graag met enthousiaste, eigenzinnige en veelal lokale partners. Fox laat zichzelf zien als een proactieve, dynamische partij die snel met goed bruikbare voorstellen komt. Een bedrijf dat kennis heeft van de markt zodat wij ook weer geïnspireerd raken!

Louis CroonenBrouwerij 't IJ

Merchandise Brouwerij 't IJ

Ken je Brouwerij ’t IJ, dan ken je ook de klassieke ‘Zatte Tripel’. Het is een stevig biertje met een fruitige geur met een lichtzoete smaak en een fijne droge afdronk. In het ontwerp moesten twee elementen duidelijk terugkomen: de herkenbare kleur van het logo op de fles en natuurlijk, de struisvogel. Onze ontwerpers gingen aan de slag met een uniek ontwerp voor dit speciaalbiertje en de pakkende slogan: “Leef met je kop omhoog.” Het resultaat zie je hier links en is te bestellen via de website van Brouwerij ’t IJ.

Merchandise voor jouw merk laten maken?

Zoek je een partner in de merchandise? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. We ontvangen regelmatig grote uitdagingen. Bekijk ook onze casuspagina voor soortgelijke opdrachten.

Neem contact met ons op

FOX Originals
Flevolaan 17
1382 JX WEESP
NETHERLANDS
Phone: +31(0)294 484 888
Email: info@fox-originals.com