Merchandise facts
  • 2 verschillende collecties
  • Sustainable merchandise
  • Modieuze kleuren
  • Subtiel design

De Kasstoor merchandise

Kasstoor is al meer dan honderd jaar actief in het verkopen van designmeubels. De showroom is gelegen aan het IJ in Amsterdam en u vindt er een unieke mix van klassieke en moderne designer meubels. Het bedrijf zocht merchandise die aansluit bij de luxueuze meubels die ze verkopen.

Wij zijn als Kasstoor, een high-end design store in Amsterdam, een ongewone stap aangegaan door ons merk ook via kleding te promoten. De creatieve en pro-actieve houding van Fox-originals lieten ons de mogelijkheden zien van merchandise. Vanaf dag een is onze samenwerking met een glimlach verlopen. Waarbij het voor ons essentieel was dat de kwaliteit van de items van hoog niveau moet zijn.
Ook het succes van kleding in de winkel heeft ons eerlijk gezegd verbaasd, we krijgen super leuke reacties en klanten staan regelmatig sweaters of hoodies in een interieurzaak te passen,…erg leuk!!

Michel TroostDirecteur Kasstoor

Happy branding with fox

Inmiddels hangt alweer de tweede editie van onze Kasstoor merchandise in de winkel. Met dank aan FOX-originals voor de overtuiging om met merchandise te gaan werken en het prettige en professionele proces wat daar op volgde. Een ongewone, onverwachte maar superleuke match..!

Michel TroostDirecteur Kasstoor

Merchandise voor uw merk laten maken?

Wilt u ook merchandise die aansluit bij uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande button. We nemen de mogelijkheden graag met u door.

Neem contact met ons op

FOX Originals
Flevolaan 17
1382 JX WEESP
NETHERLANDS
Phone: +31(0)294 484 888
Email: info@fox-originals.com