Merchandise facts
  • 5 verschillende producten
  • Shirts en hoodies
  • Verkrijgbaar in officiële fanshop
  • Biologisch katoen
  • Gerecycled polyester

FC Utrecht merchandise

In samenwerking met FC Utrecht hebben we de University collectie uitgebracht. De club gaf de opdracht om representatieve items te ontwerpen, voorzien van een kwalitatief goede print. Onze FC Utrecht merchandise is inmiddels een populair product in de fanshop van de voetbalclub uit de Domstad.

Via FC Groningen zijn wij bij Fox Originals gekomen en tot op heden absoluut geen spijt hiervan. Fox Originals denkt mee, ontwikkelt en levert wat zij afspreken. Snelle levertijden is in de merchandise een belangrijk punt en zij garanderen dat ook. Binnen een maand hadden wij bijvoorbeeld een hele collectie Casual Hoodies binnen en kon de verkoop meteen al beginnen.

Milko Koot, ons contactpersoon binnen Fox Originals, weet wat er speelt in de merchandise wereld en speelt daar goed op in. Altijd bereikbaar en komt zijn afspraken na.

Al met al, Fox Originals, een serieus, meedenkend en betrouwbaar Merchandise leverancier

Marcel VeringaMerchandise FC Utrecht

Van ontwerp tot eindproduct

Eindproduct

FC Utrecht had de wens om een collectie uit te brengen die geschikt is om zowel in het stadion als thuis op de bank te dragen. Voor dit project hebben we een collectie uitgebracht van duurzame materialen. Daarbij hebben we gekozen voor een kenmerkend design, waarmee fans hun trots voor de club kunnen uitdragen en modieus over straat kunnen. De Merchandise is geproduceerd met duurzame materialen. Klik op de verschillende afbeeldingen om het resultaat van onze samenwerking met FC Utrecht te bekijken.

Merchandise voor jouw merk?

Ben jij geïnteresseerd in sustainable merchandise voor jouw merk? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button. We gaan graag aan de slag met een nieuw, uitdagend project.

Neem contact met ons op

FOX Originals
Flevolaan 17
1382 JX WEESP
NETHERLANDS
Phone: +31(0)294 484 888
Email: info@fox-originals.com