Happy branding with fox

Merchandise showcases

Laat je inspireren door de showcases van onze eerder uitgevoerde merchandise projecten. Bekijk bijvoorbeeld het resultaat van de samenwerking met onder andere: FC Groningen, FC Utrecht, SC Paderborn, Brouwerij ’t IJ en Kasstoor.

Duurzaam productieproces

We produceren de merchandise op een duurzame manier. Dit realiseren we door te werken met milieuvriendelijke inkt. Daarnaast vermijden we giftige uitstoot in het schoonmaaksysteem. Je fans dragen dus op een verantwoorde manier hun trots op jouw merk uit.

Onze werkwijze

Om tot een succesvolle samenwerking te komen, vinden we het belangrijk om duidelijke afspraken te maken. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek waarin we samen al je wensen doornemen. Vervolgens gaan we voor je aan de slag en maken we een uniek design. Wanneer jullie helemaal tevreden zijn over de ontwerpen, beginnen we met het produceren van de duurzame merchandise. En doordat we werken met logistieke partners die dichtbij ons liggen, kunnen we de oplage snel afleveren.

We maken gebruik van zeef- en transferdruktechnieken. Hierdoor zijn we in staat om tot 14 verschillende kleuren per design te gebruiken. Het is ook mogelijk om het design op de merchandise te borduren. Hiermee geef je de kleding een extra chique uitstraling.

Voordelen van Fox Originals

  • Een vast contactpersoon
  • Originele ontwerpen
  • Duurzaam geproduceerd
  • Snelle oplevering
  • Ruime ervaring met merchandise maken

Geef jij ons een nieuwe uitdaging?

We houden van nieuwe uitdagingen. Kom dus bij ons langs als je jouw wensen en plannen met ons wilt bespreken. Onze merchandise specialisten gaan graag met je in gesprek. Vul ons contactformulier in en maak direct een afspraak.

We hanteren 50 stuks als minimale oplage. Aanvragen onder de 50 stuks per designs worden niet door Fox Originals behandeld.

Neem contact met ons op

FOX Originals
Flevolaan 17
1382 JX WEESP
NETHERLANDS
Phone: +31(0)294 484 888
Email: info@fox-originals.com